Dirk Scheele (2+)

De roep van de jungle
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

In deze muzikale voorstelling gaat Dirk de jungle in om zijn oude vriend Japie het Apie op te zoeken, bekend uit Dirks bioscoopfilm en de populaire YouTube-video. Onderweg komt hij allerlei muzikale en hilarische beesten tegen die hem helpen bij zijn zoektocht. Wanneer Dirk zijn maatje Japie uiteindelijk vindt, blijkt hij een swingende Apenband opgericht te hebben! De band mist alleen nog een paar leden… Dit is het startsein voor een heuse talentenjacht, waarbij de kinderen in het publiek en de overige dieren strijden om een plekje op het podium met Dirk en de andere muzikanten. De roep van de jungle is een spetterend jungle-popconcert vol bekende en nieuwe liedjes van Dirk Scheele, waarbij de kinderen in de zaal gezellig mee mogen zingen en dansen.

Speeltuin

Voor en na deze voorstelling kunnen de kinderen spelen in een theatrale speeltuin, te vinden in de foyer van ons theater.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • feb 2022
  za 19 feb 15.30 uur
  Matinee
  v.a. € 15,00
 
Prijzen
1e rang € 21,50
2e rang € 17,50
3e rang € 15,00

Kinderkorting
Voor deze voorstelling geldt een korting van €5,00 p.p. voor kinderen t/m 12 jaar.

Bekijk de plattegrond van de zaal

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Bureau Vanaf 2

  Veilig naar het theater

  Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5