‘Een troostende toneelavond’
de Volkskrant
Afgelopen

Doet sneeuw pijn

Saskia Temmink
Duur: 1 uur 5 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 11 juli in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen samen een leven en krijgen een prachtig zoontje. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met zijn vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. De makers van o.a. Ma met Eric Corton en Emma wil leven brengen met Doet sneeuw pijn een tragikomische monoloog over een vrouw (Saskia Temmink) die de dood van haar man probeert te verwerken, terwijl ze als moeder door moet met haar dagelijkse leven. Een verhaal over ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen. Gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van journalist Carolien Spaans.

Podcastinleiding

Ben je benieuwd hoe Doet sneeuw pijn tot stand is gekomen? In een speciale podcastinleiding geeft dramaturg Annemiek Lely je een kijkje achter de schermen bij deze voorstelling. De inleiding is tegen een kleine vergoeding te downloaden via deze website.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Carolien Spaans
  Bewerking: Roos Schlikker & Erris van Ginkel
  Regie: Benno Hoogveld
  Muziek: Rik Ronner
  Producent: Solo Stories

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5