header_nieuw

drs. Down!

Ivo Niehe’s debuut als toneelschrijver

Een filmisch muziektheaterstuk door Ivo Niehe. Kan Lucas met het syndroom van Down met succes een universitaire studie volgen? En helpt zijn academische titel om het meisje van zijn dromen voor zich te winnen? Alle clichés en vooroordelen komen aan bod als in een gezin een kind met een syndroom geboren wordt: ouderlijke ruzies, een jaloerse broer, eindeloze pesterijen, het aanbod om in te grijpen met plastische chirurgie en de hunkering naar een onbereikbaar vriendinnetje.

www.drsdown.nl

Inleiding Ivo Niehe - 18 & 19 aug

Ivo Niehe schreef het script van drs. Down!. Op vr 18 en za 19 augustus vertelt hij voorafgaand aan de voorstelling hoe hij daartoe gekomen is en wat hem inspireerde. De inleiding begint om 19.15 uur en is gratis toegankelijk op vertoon van een toegangskaart voor drs. Down!.

Productie

Regie: Haye van der Heyden
Scenario en liedteksten: Ivo Niehe
Scriptbewerking: Dick van den Heuvel
Muziek en arrangementen: Piet Souer
Producent: Stichting Imago Theaterproducties i.s.m SENF Theaterpartners en Lucia Marthas Institute for Performing Arts

Rolverdeling

Nando Liebregts, Rutger Messerschmidt, Anne-Mieke Ruyten, Hugo Haenen, Gijs Stallinga, Sanne van Veen en dansers van Lucia Marthas.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.