De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5+)

Meneer Monster
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 12 juni 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Een knallende familievoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij, winnaar van de Zapp Theaterprijs 2018 en de Zilveren Krekel 2018. In De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen worden Andy en Terry gevraagd om een theaterstuk over hun enorme boomhut te maken. De twee gaan aan de slag, maar telkens gebeurt er weer iets wat hen afleidt. De voorstelling is even losgeslagen als het ontzettend populaire kinderboek waarop het gebaseerd is. Zo komen er op toneel onder andere vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla voorbij!

Meneer Monster

Jeugdtheatercollectief Meneer Monster is ook bekend van voorstellingen als De gruffalo, Fantastische meneer Vos, Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept! en De rovers.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 22,50
2e rang € 17,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven

  Creatives

  Tekst: Richard Tulloch, Edward van de Vendel
  Regie: Liesel Badorrek
  Producent: Meneer Monster i.s.m. CDP Producers

  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5