Jim & Bettina Samen DeLaMar1
Concert

Jim & Bettina

Samen

Twee ‘sterren’ op een kussen, slaapt daar de duivel tussen? Nee, geen duivel. Maar wel zo nu en dan een kind… Jim Bakkum en Bettina Holwerda ontmoetten elkaar zestien jaar geleden in de musical Grease, waarna de vonk hevig oversloeg. De jaren daarna waren druk bezet: beiden een eigen carrière en drie opgroeiende kinderen in een bijzonder, chaotisch gezin. Voordat ze elkaar écht uit het oog verliezen, maken Jim en Bettina samen een theatershow! Want naast een getrouwd stel en pappa en mamma, delen ze ook een muzikaal talent. En dat talent wordt in Samen, onder begeleiding van een live band, meer dan ooit benut.

Speeldata en tickets

Juni 2025

Za 14 jun 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 15 jun 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Friendly Fire

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.