Tineke Schouten

Highlights
Duur: 2 uur 45 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

AFGELAST: Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling afgelast. Met boekers van deze voorstelling wordt contact opgenomen. Gezien de huidige omstandigheden kan dit langer duren dan dat je van ons gewend bent. Lees meer

De ‘koningin van de typetjes’ is terug in het theater met haar allerbeste sketches, grappen en liedjes. Dankzij een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties garandeert Tineke Schouten haar bezoekers een avond vol schaterlachen. Stuk voor stuk hoogtepunten uit een carrière van meer dan 35 jaar, aangevuld met nieuw materiaal en omlijst door een 7-koppige live band. Highlights maakt weer eens duidelijk hoe iconisch het oeuvre van Tineke Schouten is.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2020
  vr 01 mei 20.00 uur
  v.a. € 21,00
 • za 02 mei 20.00 uur
  v.a. € 21,00
 
Prijzen
1e rang € 41,00
2e rang € 38,00
3e rang € 21,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Liedteksten: Tineke Schouten
  Muziek: Tineke Schouten
  Producent: Theater Familie & Tiepies Tien

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5