Cabaret

Tineke Schouten

Highlights
Zaal: Wim Sonneveld zaal

De ‘koningin van de typetjes’ is terug in het theater met haar allerbeste sketches, grappen en liedjes. Dankzij een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties garandeert Tineke Schouten haar bezoekers een avond vol schaterlachen. Stuk voor stuk hoogtepunten uit een carrière van meer dan 35 jaar, aangevuld met nieuw materiaal en omlijst door een 7-koppige live band. Highlights maakt weer eens duidelijk hoe iconisch het oeuvre van Tineke Schouten is.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 41,00
2e rang € 38,00
3e rang € 21,00

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Liedteksten: Tineke Schouten
Muziek: Tineke Schouten
Producent: Theater Familie & Tiepies Tien

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5