Ellen ten Damme

PARIS - BERLIN

Nostalgisch concert van Ellen ten Damme, met swingende muziek uit het Interbellum. Een muzikale ode aan de chansonniers van de vorige eeuw, waarin alleskunner Ellen ten Damme zich van haar beste kant laat zien mét haar achtkoppige band The Magpies. Ze brengen nummers uit het Parijs en Berlijn van de jaren ’20 en de nostalgische muziek uit de jaren ’40 en ’50. Denk aan Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. “Chantez! Dansez! Maintenant!”

Productie

Muzikanten: Thijs Cuppen, Arthur Lijten, Marieke de Bruijn, Jos Teeken, Ben Mathot, Mark Mulder en Theo Sieben
Muzikale regie: Konrad Koselleck
Producent: Ellen ten Damme B.V.

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.