‘Integer gedaan, gemaakt met fijnzinnige nuances. Dit schrijnt.’
Dagblad van het Noorden

Emma wil leven

Lisse Knaapen
Duur: 1 uur 5 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Emma is slim, sportief, grappig… en weegt 40 kilo. Emma wil leven. Maar volgens haar ouders en artsen is ze ernstig ziek. En hoewel ze probeert te luisteren naar hun adviezen, is er iets dat haar steeds anders laat handelen: de stem van anorexia. In haar hoofd is een strijd gaande op leven en dood. Emma wil leven, maar is ze in staat om weerstand te bieden aan alle negatieve gedachten die haar hoofd vullen? Actrice Lisse Knaapen stapt in de rol en in het hoofd van Emma en vertolkt zo Emma’s twijfels, angsten en geestige observaties. Emma wil leven is een intiem en intens portret, van de makers van Ma en Doet sneeuw pijn. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige indrukwekkende documentaire van Jessica Villerius en op gesprekken met betrokkenen en (ervarings)deskundigen.

Genre: toneel

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 • jul 2020
  vr 17 jul 19.00 uur
  v.a. € 25,00
  Laatste kaarten Nog 34 beschikbaar
 • vr 17 jul 21.00 uur
  v.a. € 25,00
  Laatste kaarten Nog 22 beschikbaar
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Marc Veerkamp
  Regie: Benno Hoogveld
  Muziek: Rik Ronner
  Producent: Solo Stories

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5