Farid Sheek en Mohsen Masoumi

Het George & Eran zomerfestival
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Farid Sheek en Mohsen Masoumi vormen samen met Arben Ramadani en Javid Ardani het Parso Quartet; een groep getalenteerde muzikanten die veel lof oogsten voor het combineren van Perzische muziek met opera en jazz. Speciaal voor het George & Eran zomerfestival brengen Farid en Mohsen nu hun eigen composities ten gehore. Farid speelt piano en de daf (Perzisch/Koerdisch percussie-instrument), Mohsen zingt, Arben speelt piano en Javid bespeelt de ney (Perzische fluit). Op indrukwekkende wijze weten ze zo Westerse en traditionele Perzische muziek met elkaar te laten versmelten, aangevuld met bekende klassiekers als Fly me to the moon, Serenade van Schubert en O sole mio. Geniet van een muzikale avond vol weemoed en passie, die je uiteindelijk toch weet op te beuren.

Deze voorstelling is onderdeel van het George & Eran zomerfestival. Wist je dat je met het combiticket heel voordelig twee verschillende zomerfestival-voorstellingen op een middag of avond kunt bezoeken? Bekijk alle combitickets.  

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Voordeel met combitickets

  Geniet heel voordelig van twee zomerfestival-voorstellingen op één dag dankzij deze combitickets!

  • Za 15 aug
   19:00 Farid Sheek en Mohsen Masoumi + 21:00 3 miljoen voetstappen KOOP >

  Voor alle combitickets geldt een 1e rang van €40,- en een 2e rang van €30,-

  Alle combitickets

  Alle voorstellingen George & Eran zomerfestival

  Over Farid Sheek

  Farid Sheek (1994, Isfahan) is componist en muzikant. Met zijn composities, piano en daf vertelt hij de verhalen tussen wit en zwart. Tussen Iran, waar hij vandaan komt, en Nederland, waar hij nu woont. Ook combineert hij hier zijn Iraanse achtergrond met de Westerse invloeden die hij sinds 2011 heeft verworven in Nederland. ''Met muziek kun je een verhaal vertellen dat groter is dan woorden, waarin het heden en het verleden samenkomen, het Oosten en het Westen'', aldus Farid.

  faridsheek.com

  Over Mohsen Masoumi

  Mohsen Masoumi is een operazanger uit Iran. Als jongen ontdekte hij de liefde voor het zingen toen hij Perzische klassieke muziek zong. Vervolgens viel hij voor opera. Omdat hij hier niet in Teheran over kon leren, verhuisde hij naar Moskou om het conservatorium te doorlopen. Sinds 2015 is Mohsen in Nederland. Hij studeert hier en in Europa verder en droomt van een toekomst als internationale operazanger. Op dit moment studeert hij aan het Florence conservatorium en aan de Berlin Opera Academy. Eerder zong hij bij Opera Zuid, Düsseldorf Opera, Teatro Comunale di Bologna en Berlin Opera Theater. “Het podium biedt kansen die het leven niet biedt”, aldus Mohsen. “Het is wanneer ik zing, dat ik me het meest vrij voel.”

  mohsenmasoumi.com

  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5