‘Cabaret en drama worden moeiteloos met elkaar gemixt’
De Telegraaf

Festen

Han Römer, Peter Heerschop, Viggo Waas e.a.
Duur: 2 uur 5 minuten zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

De legendarische filmklassieker van Thomas Vinterberg, in een zwartkomische bewerking door Peter Heerschop. Samen met Viggo Waas, Bas Hoeflaak, Genio de Groot, André Dongelmans, Stephanie Louwrier, Maartje van de Wetering, Vincent Croiset en Han Römer vormt hij de cast van dit aangrijpende stuk over een familie die vrolijk bijeenkomt om de verjaardag van de pater familias te vieren. Maar dan duikt de verloren zoon op. Tijdens het diner houdt hij een speech, waardoor de feestelijke avond plotseling verandert in een slagveld. Festen is een bijzondere mix van cabaret en toneel, waardoor de emoties meedogenloos de zaal in worden geslingerd. Maak je klaar voor een avond keihard lachen met een huilend hart.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 42,50
2e rang € 32,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Han Römer, Peter Heerschop, Viggo Waas, André Dongelmans, Bas Hoeflaak, Vincent Croiset, Genio de Groot, Stephanie Louwrier, Maartje van de Wetering

  Creatives

  Naar de film van: Thomas Vinterberg, Mogens Rukov, Bo hr. Hansen
  Bewerking: Peter Heerschop
  Regie: Titus Tiel Groenestege
  Producent: Bos Theaterproducties

  Verplaatst naar Wim Sonneveld zaal

  Deze voorstelling zou plaatsvinden in onze Mary Dresselhuys zaal, maar is wegens productionele omstandigheden verplaatst naar de Wim Sonneveld zaal. Wij hebben boekers op 9 november 2021 via mail hierover geïnformeerd en op 10 november nieuwe tickets toegestuurd. 

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5