fiddler_slider_test

Fiddler on the Roof

Met Thomas Acda

Dé musicalklassieker Fiddler on the Roof (Anatevka) is de must-see musical van dit seizoen. Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof is een voorstelling die zowel entertaint in grootsheid, als ontroert in intimiteit. Met het bekende If I Were A Rich Man en vele andere muzikale evergreens is het een musical over de betekenis van familie en onvoorwaardelijke liefde in een veranderende wereld waarin wij met onze tradities overeind proberen te blijven.

Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend van het met 5 keer 5 sterren bekroonde Hij Gelooft in Mij) maakt een actuele versie en plaatst deze klassieker daarmee in de tijdgeest van nu.

Edwin van Balken - Directeur Theateralliantie:
"Fiddler on the Roof is een ijzersterk muzikaal verhaal dat past in de traditie van de grote klassieke musicals zoals de West Side Story en Porgy and Bess. Ik vind het ongelooflijk opwindend om zo’n grote titel in Nederland te presenteren. Want juist nu is het verhaal – van het behoud van de eigen identiteit in een hevig veranderende wereld – enorm actueel. Het draait allemaal om een hechte familie die wordt bedreigd in de kern van haar normen en waarden en toch met elkaar overeind weet te blijven in de liefde die zij voor elkaar voelt. Een warm familie-epos met onvergetelijk mooie en beroemde songs als If I Were a Rich Man. Het Nederlandse publiek staat een prachtige theateravond te wachten met een lach en een traan en gaat naar huis met het positieve gevoel dat ieder mens zijn eigen roots heeft en dat we met elkaar alles aankunnen."

Productie

Script: Joseph Stein
Vertaling: Rob de Graaf
Regie: Ruut Weissman
Muziek: Jerry Bock
Muzikale leiding: Jeroen Sleyfer
Choreografie: Pim Vuelings
Decor: Tom Schenk
Kostuums: Sabine Snijders
Licht: Marc Heinz
Geluid: Bo Bruijs en Dennis Slot
Producent: Theateralliantie

https://fiddlerthemusical.nl/

Rolverdeling

Tevye Thomas Acda
Golde Judith Linssen
Yente Doris Baaten
Tzeitel Eva van Gessel
Hodel Hanna van Vliet
Chava Sarah Janneh
Lazar Wolf Tjebbo Gerritsma
Motel Tomer Pawlicki
Perchik Jacob de Groot
Ensemble Yardeen Roos
Ensemble / Resident Director Rutger de Bekker

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.