fiddler_slider_test

Fiddler on the Roof

Met Thomas Acda

Acht grote Nederlandse theaters bundelen komend theaterseizoen hun kracht als Stichting Theateralliantie en brengen vanaf oktober 2017 gezamenlijk dé  musicalklassieker: Fiddler on the Roof (Anatevka)

Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt je op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Fiddler on the Roof is een voorstelling die zowel entertaint in grootsheid, als ontroert in intimiteit. Met het bekende ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere muzikale evergreens is het een musical over de betekenis van familie en onvoorwaardelijke liefde in een veranderende wereld waarin wij met onze tradities overeind proberen te blijven. 

Regisseur Ruut Weissman (o.a. bekend van het met 5 keer 5 sterren bekroonde Hij Gelooft In Mij) maakt een actuele versie en plaatst deze klassieker daarmee in de tijdgeest van nu. 

Fiddler on the Roof is de must see musical van aankomend seizoen! www.fiddlerthemusical.nl

Edwin van Balken - Directeur DeLaMar Theater Amsterdam:
"Fiddler on the Roof is een ijzersterk muzikaal verhaal dat past in de traditie van de grote klassieke musicals zoals de West Side Story en Porgy and Bess. Ik vind het ongelooflijk opwindend om zo’n grote titel in Nederland te presenteren. Want juist nu is het verhaal – van het behoud van de eigen identiteit in een hevig veranderende wereld – enorm actueel. Het draait allemaal om een hechte familie die wordt bedreigd in de kern van haar normen en waarden en toch met elkaar overeind weet te blijven in de liefde die zij voor elkaar voelt. Een warm familie-epos met onvergetelijk mooie en beroemde songs als If I Were a Rich Man. Het Nederlandse publiek staat een prachtige theateravond te wachten met een lach en een traan en gaat naar huis met het positieve gevoel dat ieder mens zijn eigen roots heeft en dat we met elkaar alles aankunnen."

Productie

Ruut Weissman
Regie: Ruut Weissman

Fiddler on the Roof

Based on the Sholem Aleichem Stories

By Special Permission of Arnold Perl

 

Book by                            Music by                           Lyrics by

Joseph Stein                  Jerry Bock                        Sheldon Harnick

Produced on the New York Stage by Harold Prince

 

Original New York Stage Production

Directed and Choreographed by Jerome Robbins

Directed by Ruut Weissman

Executive producer: Stage Entertainment Nederland


Deze show wordt gepresenteerd met toestemming van

Auteursbureau ALMO BVBA namens Josef Einberger Ltd en Music Theatre International NY

Rolverdeling

Tevye Thomas Acda
Golde Judith Linssen
Yente Doris Baaten
Tzeitel Eva van Gessel
Hodel Hanna van Vliet
Chava Sarah Janneh
Lazar Wolf Tjebbo Gerritsma
Motel Tomer Pawlicki
Perchik Jacob de Groot
Ensemble Yardeen Roos
Ensemble / Resident Director Rutger de Bekker

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.