‘Energieke voorstelling verdient lange tournee!’
Theaterkrant

Fok me hokje (13+)

Over gender en seksuele oriëntatie
DeLaMar West (Amsterdam West)

In Fok me hokje hoor je teksten die jongeren schreven over de beperkende hokjes van genderidentiteit en seksuele oriëntatie. Over opgroeien, vriendschap, uitgaan en kleding. Over hoe het is om in de kast te zitten, en er uiteindelijk uit te komen. Want waarom heeft de mensensoort, in tegenstelling tot het dierenrijk, het zo moeilijk met het accepteren van elkaars verschillen? Drie jonge acteurs zetten de teksten van de jongeren om in scènes en sketches, die samen een energieke en openhartige voorstelling vormen. Fok me hokje is een meerstemmig eerbetoon aan queer culture, omlijst door spetterende choreografieën en een aanstekelijke soundscape.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 17,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Cast

  Dionisio Matias, Diederik Kreike, Smita James, Armand Rosbak

  Creatives

  Tekst: Jongeren uit het GSA Netwerk en Amsterdam Oost
  Regie: Gable Roelofsen
  Choreografie: Winston Ricardo Arnon
  Fotografie: Robert van der Ree
  Producent: Studio 52nd

  Mede mogelijk gemaakt door: Fonds Podiumkunsten, ZOZ Fonds, Fonds 21, Gemeente Amsterdam, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSB Fonds, AMVJ Fonds, SPE Amsterdam, BankGiro Loterij Fonds, Fonds Welzijnswerk

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5