Fran Lebowitz Delamar
Cabaret

Fran Lebowitz

Een gesprek, Q&A en signeersessie

De beroemde Amerikaanse auteur, komiek en spreker Fran Lebowitz komt terug naar Nederland! In een wereld die vol lijkt te staan van conflicten, observeert Fran Lebowitz alle sociale, culturele en politieke ontwikkelingen. Met de Amerikaanse verkiezingen voor de deur legt Fran uit hoe de Verenigde Staten en de wereld werken, of niet werken. Verheug je op Frans ongezouten meningen, misschien wel naar aanleiding van een vraag van jou!  Door middel van een gesprek met een presentator en met het publiek leer je alles over deze iconische vrouw, die altijd klaarstaat met haar scherpe uitspraken, observaties en een flinke dosis humor. Na afloop van het gesprek is het mogelijk om het boek Fran Lebowitz: The Fran Lebowitz Reader te kopen en te laten signeren door Fran Lebowitz.

Dit is een Engelstalige voorstelling.

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Di 29 okt 19:00
v.a. € 51,00
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Di 29 okt 19:00
Koop tickets
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€79,00 €69,00 €59,00 €51,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20. Voor deze voorstelling is het niet mogelijk om met de Podiumpas te boeken of CJP/studentenkorting te ontvangen. 

Fotografie

Brigitte Lacombe 

Producent

Liveby B.V. 

The New York Times noemde Fran Lebowitz een hedendaagse Dorothy Parker. Fran is bekend van haar boeken Metropolitan Life en Social Studies, die in 1994 samen werden uitgegeven als The Fran Lebowitz Reader. Ze staat centraal in twee documentaires van Martin Scorsese; de HBO-documentaire Public Speaking (2010) en de Netflix docuserie Pretend It’s a City (2021).

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.