‘Laat een diepe indruk achter’
Parool

Fun home

Renée van Wegberg, Ad Knippels e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Met negen nominaties en drie gewonnen Musical Awards, waaronder die van ‘Beste kleine musical’, is Fun home een echte musicalsensatie. Fun home beschrijft op indringende wijze de coming-out van Alison Bechdel en de complexe verhouding met haar vader. Het verhaal speelt zich af in het Pennsylvania van nu, met flashbacks naar het verleden. Zo zien we hoe de jonge Alison ontdekt dat ze lesbisch is. Wanneer ze zich tot haar vader wendt voor steun, stuit ze op een muur. Haar vader blijkt zelf homoseksueel te zijn, maar is nooit uit de kast gekomen. Zo zet haar coming-out zíjn leven op losse schroeven…

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Fun home de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 32,50
3e rang € 22,50

Bekijk de plattegrond van de zaal

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Renée van Wegberg, Ad Knippels, Dominique de Bont, Iris Bakker, Mitch Wolterink e.a.

  Creatives

  Tekst: Lisa Kron, Jeanine Tesori
  Regie en vertaling: Koen van Dijk
  Muzikale leiding en arrangementen: Marco Braam
  Choreografie: Carolien Holman-Canters
  Producent: Opus One

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5