‘Laat een diepe indruk achter’
Parool

Fun home

Renée van Wegberg, Ad Knippels e.a.
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Met negen nominaties en drie gewonnen Musical Awards, waaronder die van ‘Beste kleine musical’, is Fun home een echte musicalsensatie. Fun home beschrijft op indringende wijze de coming-out van Alison Bechdel en de complexe verhouding met haar vader. Het verhaal speelt zich af in het Pennsylvania van nu, met flashbacks naar het verleden. Zo zien we hoe de jonge Alison ontdekt dat ze lesbisch is. Wanneer ze zich tot haar vader wendt voor steun, stuit ze op een muur. Haar vader blijkt zelf homoseksueel te zijn, maar is nooit uit de kast gekomen. Zo zet haar coming-out zíjn leven op losse schroeven…

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 32,50
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar
  Cast

  Renée van Wegberg, Ad Knippels, Dominique de Bont, Iris Bakker, Mitch Wolterink e.a.

  Creatives

  Tekst: Lisa Kron, Jeanine Tesori
  Regie en vertaling: Koen van Dijk
  Muzikale leiding en arrangementen: Marco Braam
  Choreografie: Carolien Holman-Canters
  Producent: Opus One

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrangementen

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een gloednieuwe quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5