10 jaar Scènes

Freek de Jonge, Nazmiye Oral, René van Kooten, Sanne Wallis de Vries e.a.
Wim Sonneveld zaal

Scènes, het enige publieksblad over theater, bestaat 10 jaar! Reden voor een waar theaterfeestje. Bereid je voor op een bonte avond vol voorproefjes van indrukwekkende voorstellingen, hilarische sketches, prikkelende conferences en prachtige muziek. Zo komen onder andere Freek de Jonge, Nazmiye Oral, René van Kooten, Sanne Wallis de Vries, Introdans, Orkater, Gerardjan Rijnders, Meral Polat, Jan Beuving en De Theatertroep voorbij. De presentatie is in handen van Dolf Jansen en Manoushka Zeegelaar Breeveld. Hier gaat je theaterhart toch sneller van kloppen…

4x Scènes cadeau

Als bezoeker van de Scènes jubileumavond krijg je per bestelling 4 edities van Scènes cadeau ter waarde van €24! De eerste editie ontvang je op de avond zelf, de volgende worden thuisbezorgd (als je deze optie aanvinkt tijdens het invullen van je gegevens in het bestelproces).

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 35,00

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Janita Sassen
  Producent: Scènes & Theater.nl

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.