10 Jaar Scènes DeLaMar
Specials

10 jaar Scènes

René van Kooten, Nazmiye Oral, Sanne Wallis de Vries e.a.

Scènes, het enige publieksblad over theater, bestaat 10 jaar! Reden voor een waar theaterfeestje. Bereid je voor op een bonte avond vol voorproefjes van indrukwekkende voorstellingen, hilarische sketches, prikkelende conferences en prachtige muziek. Zo komen onder andere René van Kooten, Nazmiye Oral, Sanne Wallis de Vries, Erik van Muiswinkel, Introdans, Orkater, Gerardjan Rijnders, Meral Polat, Jan Beuving en De Theatertroep voorbij. De presentatie is in handen van Dolf Jansen en Manoushka Zeegelaar Breeveld. Hier gaat je theaterhart toch sneller van kloppen…

4x Scènes cadeau

Als bezoeker van de Scènes jubileumavond krijg je per bestelling 4 edities van Scènes cadeau ter waarde van €24! De eerste editie ontvang je op de avond zelf, de volgende worden thuisbezorgd (als je deze optie aanvinkt tijdens het invullen van je gegevens in het bestelproces).

Speeldata en tickets

Oktober 2023

Ma 2 okt 20:00
v.a. € 35,00
Koop tickets

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Ma 2 okt 20:00
Koop tickets
Alle rangen
€35,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie

Janita Sassen

Producent

Scènes & Theater.nl

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 2 uur 45 min. incl. pauze
Theater DeLaMar Amsterdam Borrelarrangementen

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.