Geen Paniek!

Dé hilarische zomerkomedie

Recensies

'Hoogst komische heksenketel' NRC
'Komedie om de vingers van beide handen bij op te vreten' De groene Amsterdammer
‘Buitengewoon geestig' AD
‘Publiek buldert van het lachen’ Haarlems Dagblad
'Rake grappen' Theaterkrant

Een topcast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, Guy Clemens en Wendell Jaspers speelt in de nieuwste DeLaMar zomerkomedie Geen paniek! (Noises off). Geen paniek! is een komedie over een klucht; een hilarische toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen.

In Geen paniek! zien we de generale repetitie en een deel van de tournee van de klucht Niets aan. Het loopt niet zoals het zou moeten; ruziënde acteurs, een gefrustreerde regisseur, geheime relaties en een wankel decor. De klucht bezwijkt onder de druk van artistieke, emotionele en financiële problemen. Geen paniek! is de ultieme zomerkomedie met heel veel deuren en rekwisieten, opkomsten en afgangen en een hoge grapdichtheid.

De theaterhit van Michael Frayn is in verschillende versies over de hele wereld te zien geweest en beleefde in 2016 een zeer succesvolle revival op Broadway, die maar liefst vijf Tony Award nominaties ontving. Frayn slaagt er met zijn meesterhand in om een lawine aan misverstanden en mislukkingen te creëren, waarin ten slotte iedereen letterlijk en figuurlijk over elkaar heen dondert.

Productie

Tekst: Michael Frayn
Regie: Antoine Uitdehaag
Vertaling: Rob Klinkenberg
Decor: Thomas Rupert
Licht: Marc Heinz en Wilfred Loopstra
Kostuums: Catherine Cuykens
Muziek: Het Paleis van Boem
Fotografie: Leo van Velzen
Ontwerp pruiken en grime: Pilo Pilkes
Producent: Edwin van Balken
Productie: Rosalie Mohr en Niels Dijkhoff

Rolverdeling

Kitty van Veen: Tjitske Reidinga
Victor Lemaire: Peter Blok
Olivier Treffers: Dick van den Toorn
Frederik Tol: Guy Clemens
Sandra Smitshuijzen: Wendell Jaspers
Joris van Rijckevorsel: Peter Bolhuis
Bibi Pasman: Johanna Hagen
Merel Taets van Amerongen: Pauline Greidanus
Tom de Groot: Justus van Dillen

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.

Speellijst tournee

Geen paniek! is vanaf eind september ook in een aantal andere theaters in Nederland te zien. Klik hier voor de speellijst.