slider_artwork

Geen Paniek!

Dé hilarische zomerkomedie

Vanaf 15 juni 2017 staat een topcast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Guy Clemens, Wendell Jaspers en Dick van den Toorn in de nieuwste zomerkomedie Geen Paniek! (Noises Off) van DeLaMar Producties. Geen Paniek! is een komedie over een klucht; een hilarische toneelslapstick over een groep acteurs en hun leven voor én achter de schermen.

De theater-hit van Michael Frayn is in verschillende versies over de hele wereld te zien geweest en beleefde in 2016 een zeer succesvolle revival op Broadway, die maar liefst vijf Tony Award nominaties ontving. Frayn slaagt er met zijn meesterhand in om een lawine aan misverstanden en mislukkingen te creëren, waarin tenslotte iedereen letterlijk en figuurlijk over elkaar heen dondert.

Edwin van Balken, directeur DeLaMar Theater: “Noises Off is mijn favoriete komedie en daarom ben ik blij dat ik met deze voorstelling afscheid kan nemen van DeLaMar. De acteursgroep vind ik geweldig en ik verheug mij enorm op deze hilarische zomerkomedie.”

Productie

Regie: Antoine Uitdehaag
Tekst: Michael Frayn
Vertaling: Rob Klinkenberg
Adviseur staging: Jakop Ahlbom
Decor: Thomas Rupert
Lichtontwerp: Marc Heinz
Kostuums: Catherine Cuykens
Producent: Edwin van Balken
Productie: Rosalie Mohr en Niels Dijkhoff
Techniek: Melvin Oerlemans en Joost Claas
Marketing en PR: Marjolein de Boo
Fotografie en grafisch ontwerp: Joost de Haas

Rolverdeling

Kitty van Veen: Tjitske Reidinga
Victor Lemaire: Peter Blok
Olivier Treffers: Dick van den Toorn
Bibi Pasman: Johanna Hagen
Frederik Tol: Guy Clemens
Sandra Smitshuijzen: Wendell Jaspers
Joris van Rijckevorsel: Peter Bolhuis
Tom de Groot: Justus van Dillen
Merel Taets van Amerongen: Pauline Greidanus

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.