Gelukzoekers op Sumatra

Stefan Rokebrand, Tara Hetharia, Willem Voogd e.a.
Mary Dresselhuys zaal

De makers van De Tolk van Java en Lichter dan ik zijn terug met een nieuwe voorstelling die de onderbelichte kant van de Nederlandse koloniale bezetting van Indonesië toont. In Gelukzoekers op Sumatra zien we een jong echtpaar dat tijdens de ‘roaring twenties’ hun geluk komt beproeven op een plantage in Sumatra. Tegelijkertijd gaan Roeki en Karminah hier aan de slag als arbeidskrachten, gelokt door valse beloftes van rijkdom. Terwijl zij in een systeem van uitbuiting terecht komen, feesten de bewoners erop los. Maar wanneer de rubberprijzen instorten, blijkt uiteindelijk iedereen bedrogen uit te komen… Gebaseerd op de destijds scandaleuze romans Rubber (1931) en Koelie (1932) van Madelon Székely-Lulofs.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 35,00
2e rang € 29,00
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Stefan Rokebrand, Tara Hetharia, Willem Voogd, Yara Alink

  Creatives

  Tekst: Madelon Székely-Lulofs
  Bewerking en regie: Olivier Diepenhorst
  Producent: Korthals Stuurman

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5