‘Toneel in al z'n puurheid, over echte mensen met echte emoties’
De Telegraaf
Afgelopen

Gif

Stefan de Walle en Carine Crutzen
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond van 11 t/m 15 mei in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

In Gif zien we hoe twee mensen proberen te leven met ‘wat er niet is en wel had moeten zijn’. Tien jaar na het overlijden van hun kind ontmoeten een man en een vrouw elkaar voor het eerst weer. Ze hebben te horen gekregen dat hun kind opnieuw moet worden begraven vanwege gif in de bodem van de begraafplaats. De man heeft een nieuw leven opgebouwd. De vrouw kan de gedachte aan een nieuw leven niet verdragen. Tijdens de paar uur die ze samen doorbrengen tasten ze elkaar af en blijkt hoe het grote verlies allebei hun levens heeft vergiftigd. Samen blijven ze zoeken naar dat ene woord, die ene beweging, waarin het verleden tot rust zou kunnen komen.

Internationaal succes

Gif is internationaal gezien al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces. Het bekroonde stuk van Lot Vekemans werd 74 keer geproduceerd in 21 landen en vertaald in 15 talen.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 33,00
2e rang € 29,00
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Cast

  Stefan de Walle, Carine Crutzen

  Creatives

  Tekst: Lot Vekemans
  Regie: Johan Doesburg
  Producent: Korthals Stuurman Theaterbureau

  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5