Guido Weijers

Humor te over
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Heb jij het ook zo gemist? Een avond vol humor in het theater? Cabaretier Guido Weijers wel! Maar wat is humor eigenlijk? Waarom is iets grappig en wanneer moeten we om iets lachen? In Humor te over geeft Guido je een inkijkje in zijn wereld. In deze afwisselende show laat hij aan de hand van leuke, grappige en ontroerende voorbeelden zien wat hem inspireert en drijft. Een soort Zomergasten dus, maar dan al in het voorjaar. Maak je klaar voor een avond vol inspiratie, lol, leedvermaak en een heleboel hilariteit.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,00
2e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Loens Theater BV

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-lunch2-LR-2.jpg.jpg

  Brunch en diner

  In het gezellige Grand Café kun je het hele jaar door genieten van een heerlijk diner, een brede selectie wijnen en verrassende (alcoholvrije) cocktails. Laat je verrassen door een seizoensmenu met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten, met zorg samengesteld door onze chef-kok Peter de Vries. Daarnaast is dit restaurant op zondag geopend voor een brunch. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat dit op een veilige manier kan, waarbij de sfeer net zo gezellig blijft als anders. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5