Haar haar

We Are On The Move
Duur: 1 uur zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

In Haar haar volgen we het verhaal van een meisje dat op zoek gaat naar haar roots en haar identiteit. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze dat haar haar een belangrijk onderdeel is van wie ze is. Ze ontmoet mensen met verschillende soorten haar en leert dat er geen goed of fout haar bestaat. Aan de hand van vriendschappen, avonturen en geschiedenis vindt ze haar innerlijke en uiterlijke schoonheid. Haar haar gaat over het overwinnen van onzekerheden en het accepteren van jezelf zoals je bent. Deze dansvoorstelling vol indrukwekkende scènes zorgt voor herkenning en erkenning bij mensen die zichzelf niet altijd kunnen vinden in de standaard schoonheidsidealen. Een bijzondere theaterbelevenis voor iedereen die op zoek is naar zichzelf.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 20,00

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: We Are On The Move

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.