Halve finale AKF Sonneveldprijs

Amsterdams Kleinkunst Festival
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling helaas geannuleerd. Boekers hebben een voucher ontvangen. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Het Amsterdams Kleinkunst Festival begeleidt aanstormend talent naar hun kleinkunstcarrière. Onder andere Van der Laan en Woe, Maarten van Roozendaal, Yentl en de Boer, Glodi Lugungu, Stefano Keizers, Rosa da Silva wonnen eerder de AKF Sonneveldprijs en wisten succesvolle carrières op te bouwen. Toch zijn ze ook ontzettend verschillend. De een maatschappijkritisch, de ander meer gefocust op grappen, bizarre verhalen of juist mooie liedjes. Halve finalisten Gitte Schelfhout, Maria Kraaijkamp, Luan Buleshkaj, Beth & Flo, Kitty Goemaat en Lotte Velvet zijn klaar om ieder op hun eigen manier in de voetstappen van deze talenten te treden en de theaterzalen te veroveren. Dit wil je niet missen, al was het alleen maar om later te claimen dat je ze als eerste live hebt gezien!

Line-up

19.00 uur: Gitte Schelfhout, Maria Kraaijkamp, Luan Buleshkaj

21.15 uur: Beth & Flo, Kitty Goemaat, Lotte Velvet

Iedere halve finalist treedt op met een programma van 30 minuten. Na afloop van de halve finales worden de drie finalisten bekend gemaakt op amsterdamskleinkunstfestival.nl.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 21,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
    Creatives

    Inschrijven nieuwsbrief

    Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
    Onze bezoekers beoordelen ons met een
    /5