‘Wie van rockend, intimiderend theater houdt, moet dit zien’
de Volkskrant

Hedwig and the angry inch

Sven Ratzke
Duur: 2 uur 5 min. incl. pauze
Mary Dresselhuys zaal

Rolling Stone Magazine noemde het ‘the best rockmusical ever’, Bowie en Cher waren grote fans en in de Berlijnse en New Yorkse underground scene was het een absolute culthit: Hedwig and the angry inch. In deze tragikomische musical zien we hoe de Oost-Berlijnse Hansel zichzelf besluit te transformeren tot Hedwig, om zo met een Amerikaanse soldaat te kunnen trouwen en de DDR te ontvluchten. In deze hoedanigheid ontmoet ze Tommy Speck, die dankzij de hulp van Hedwig een beroemde rockster wordt. Tommy ontdekt pas later met een transseksueel van doen te hebben... Hedwig and the angry inch wordt vertolkt door een vierkoppige punkrockband en rasentertainer Sven Ratzke; door Hedwig-bedenker John Cameron Mitchell omschreven als “de beste Hedwig die ik ooit gezien heb”. Bereid je voor op een musical die de muren laat beven en je hart sneller doet kloppen!

De voorstelling wordt gespeeld in het Duits en Engels.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 33,50
2e rang € 27,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Fotografie: Dennis Veldman
  Producent: Sven Ratzke

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5