Musical

Hello, Dolly!

Simone Kleinsma, Paul de Leeuw / Jörgen Raymann, Freek Bartels e.a.
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een van de populairste Broadway musicals ooit komt naar DeLaMar Theater: Hello, Dolly! In dit komische verhaal schittert musicalster Simone Kleinsma als Dolly, een uiterst charmante vrouw die zich met van alles bemoeit. De liefde bijvoorbeeld. Maar als Dolly naar New York reist om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer, beseft ze dat deze man eigenlijk perfect is voor… haarzelf! Een legendarisch grappige musical, bekroond met maar liefst 14 Tony Awards.

Kerstcadeau-actie

Wil je deze voorstelling cadeau geven? T/m 18 december kun je je tickets in laten pakken in een feestelijke kerstverpakking! Selecteer in het bestelproces de gratis optie ‘In kerstverpakking per postbezorging’ als bezorgmethode of lees meer over de actie.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen

Woensdag en donderdag

1e rang 2e rang 3e rang
€52,50 €47,50 €27,50

Vrijdag en zaterdagmiddag

1e rang 2e rang 3e rang
€62,50 €57,50 €37,50

Zaterdagavond en zondagmiddag

1e rang 2e rang 3e rang
€72,50 €67,50 €47,50

Gouden rang
Boek voor €5,- extra kaarten op de gouden rang, dan zit je gegarandeerd op de beste plaatsen in de zaal.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Regie: Glenn Casale
  Choreografie: Daan Wijnands
  Producent: De Theateralliantie i.s.m. MediaLane

  Visuele beperking

  Op zaterdag 5 september 2020 is de matineevoorstelling van Hello, Dolly! ook geschikt voor mensen met een visuele beperking.

  Meer informatie 

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

  Eten en drinken met een vleugje theater

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5