Hendrik Groen

Opgewekt naar de eindstreep
Mary Dresselhuys zaal

Hendrik Groen is terug! Voor de laatste keer komt de meest geliefde bejaarde van Nederland naar het theater. In de ontroerende komedie Opgewekt naar de eindstreep moet Hendrik constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Door opnieuw een dagboek bij te houden probeert Hendrik grip te blijven houden op het leven. En dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten, met onder andere Leonie (88 jaar) en Frida (10 jaar) als trouwe vrienden.

Jonge acteurs

Net zoals de vorige Hendrik Groen-voorstellingen bestaat de cast uit jonge acteurs. Op deze manier laten de makers zien dat er in iedere bejaarde ook altijd nog een jong iemand verborgen zit.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 34,00
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast

  Beau Schneider, Britte Lagcher, Nikkie Kuis, Leendert de Ridder en anderen

  Creatives

  Bewerking: Jibbe Willems
  Regie: Eddy Habbema
  Producent: Bos Theaterproducties

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5