Het Grote Mediameiden Spektakel

Fanny van de Reijt & Tamar Bot
Wim Sonneveld zaal

Voor het eerst in de geschiedenis van De Mediameiden komen Fanny en Tamar met Het Grote Mediameiden Spektakel! Natuurlijk vieren ze dit feestje in hét showbizzhart van Nederland: DeLaMar. Met bekende gasten nemen Fanny en Tamar de mediaweek door. Er wordt live gevisualiseerd en natuurlijk is er een speciale rol weggelegd voor het meidenleger. Neem plaats in het rode pluche en maak je klaar voor een avond vol BN’ers, medianieuwtjes, chips en een speelse borrel na afloop. Eén ding is zeker: there's no business like showbusiness!

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 • mei 2023
  wo 24 mei 19.30 uur
  v.a. € 19,50
  Laatste tickets Nog 1 beschikbaar
 
Prijzen
Gouden rang € 27,00
1e rang € 24,50
2e rang € 22,00
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives
  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.