Het ouderen songfestival

De grande finale
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is verplaatst en zal daarom niet langer op 12 december bij ons te zien zijn. Zodra een nieuwe datum bekend is, wordt dit op deze pagina bekend gemaakt en zal de kaartverkoop starten. 

De grande finale van hét songfestival voor zangers en zangeressen vanaf 55 jaar. Zestien zangers en zangeressen uit het hele land strijden onder begeleiding van een spetterende liveband om de felbegeerde juryvakprijs. En natuurlijk mag het publiek ook stemmen op haar favoriet. Het belooft een heerlijk muzikale middag te worden vol verschillende genres, van jazz tot klassiek en van smartlap tot opera. Deze getalenteerde 55-plussers bewijzen maar weer dat ouder worden eerder meer, dan minder mogelijkheden met zich meebrengt.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Stichting JAM

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5