Hollywood songbook

Marene Elgershuizen, Charles Hens en Jeroen Sarphati
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Deze voorstelling is eerder afgelast in verband met het coronavirus en verplaatst naar 23 april 2021. Kijk voor meer informatie over je toegangskaarten op onze speciale update-pagina.

Sopraan Marene Elgershuizen, tenor Charles Hens en pianist Jeroen Sarphati nemen je mee naar een fictieve nachtclub vol verloren filmscènes, verhalen, herinneringen en muziek. Samen spelen ze operafragmenten uit bekende films en songs van componisten in ballingschap in Hollywood. Hollywood songbook is een nostalgische droomvlucht langs iconische Hollywoodscènes, waarin geen anderhalve meter bestaat en hartstochtelijke liefdesverhalen ons dichterbij elkaar laten kruipen. Leef mee met de hartverscheurende scène uit Philadelphia, waan je even een maffioso bij Brucia la Terra uit The Godfather, dans een tango met Al Pacino en zwaai matrozen uit met Vera Lynn. En dat alles vanuit je theaterstoel.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 27,50
2e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Muzikanten

  Marene Elgershuizen (sopraan), Charles Hens (tenor), Jeroen Sarphati (paino)

  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5