Afgelopen

Home Sweet Amsterdam

Een theatrale presentatie over onze multiculturele stad
DeLaMar West (Amsterdam West)

Deze voorstelling stond op  21 november in DeLaMar West en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Home Sweet Amsterdam (HSA) is een avontuurlijk, nieuwsgierig en creatief project van cultureel collectief mugmetdegoudentand en mensenrechtenplatform Not Only Voices. HSA wil de sfeer van polarisatie in de samenleving doorbreken, door mensen van verschillende achtergronden ideeën met elkaar te laten uitwisselen. In dit kader is een diverse groep Amsterdammers de afgelopen weken samengekomen, om de uitdagingen te bespreken waar onze multiculturele stad momenteel voor staat. In DeLaMar West zie je de resultaten van deze gesprekken aan de hand van een bijzondere theatrale presentatie.

Let op: Deze voorstelling vindt plaats op onze nieuwe locatie DeLaMar West, dus niet op de locatie in het centrum van Amsterdam.

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

We willen dat je met een gerust gevoel kaarten kan boeken voor voorstellingen in ons theater. Daarom hanteren we een soepel restitutiebeleid zolang er coronamaatregelen gelden; dit betekent dat je tot aan de voorstelling je volledige aankoopbedrag kan terugvragen.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
Alle rangen € 7,50

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Creatives

  Producent: mugmetdegoudentand i.s.m. Not Only Voices

  Ik Kijk Uit Naar Campagne3

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5