Specials

Hommage aan Simone Kleinsma

Amsterdams Kleinkunst Festival
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Jaarlijks brengt het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) een hommage aan een persoon die van grote betekenis is voor de Nederlandse kleinkunst. Na onder andere Herman van Veen, Paul van Vliet en Liesbeth List is het nu de eer aan Simone Kleinsma. Zij speelde in talloze cabaret- en theaterprogramma’s, is bekend als Kees uit de tv-serie Kees & Co en vertolkte hoofdrollen in musicals als Chicago, Mamma Mia en Was getekend, Annie M.G. Schmidt. Ook bracht Simone vier solo-cd’s uit. Tijdens de hommage zingen bevriende collega’s als Paul de Leeuw, Freek Bartels, Stanley Burleson, Doris Baaten en Tony Neef nummers uit het omvangrijke repertoire van deze coryfee. Het belooft een onvergetelijke avond te worden!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,10
2e rang € 27,60
3e rang € 22,10

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives
Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5