Isabelle Beernaert La Dame En Noir Fotografie Kim Vos DeLaMar 2
Dans

Isabelle Beernaert

La Dame en Noir

De Vlaamse choreografe, regisseur en scenograaf Isabelle Beernaert merkte op dat er in al haar stukken altijd een mysterieus vrouwelijk karakter in zwarte kledij ten tonele verschijnt. Hierdoor besefte ze dat er in haar leven een aanwezigheid was van iets wat ze onbewust onderzocht: de donkere moeder. La Dame en Noir is een totaalspektakel waarin dans, zang, gesproken woord, decor, muziek en visuals samensmelten tot een mystieke en krachtige ervaring. De klanken van Noord-Afrikaanse, Hebreeuwse, Arabische en Iberische muziek nemen je mee op een reis door alle windrichtingen, culturen en talen. Op zoek naar zwart. In zwart zijn alle kleuren aanwezig, zwart absorbeert. Zwart is de kleur van de rust, de stilte en de duisternis, die nodig is om een zaad te doen ontkiemen. Zwart is zwanger van het licht.

Speeldata en tickets

Januari 2025

Vr 24 jan 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Vr 24 jan 20:00
Koop tickets
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€42,50 €37,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Isabelle Beernaert weet met haar stukken de harten van het publiek te raken. Ze is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Haar choreografieën brengen tot leven wat elk mens doormaakt en op een bepaald moment voelt in het leven. Het publiek kan zichzelf herkennen in het gevoel en het verhaal dat op het podium wordt uitgebeeld.

Cast

Isabelle Beernaert The Company


Creatives
Tekst, regie en choreografie:

Isabelle Beernaert

Lichtontwerp:

Isabelle Beernaert & Frederic Reggers

Digital Art

Kim Vos

Producent:

Daniel Philippe Borst i.o.v. Dancers On Stage België i.s.m. Stichting Dancers On Stage Nederland

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.