Afgelopen

Isabelle Beernaert

Oxytocin
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Wim Sonneveld zaal

Deze voorstelling stond op 26 jan in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

In een periode waarin we elkaar opeens niet meer mochten aanraken en afstand moesten houden van elkaar, ontstond bij veel mensen het fenomeen huidhonger. Een verlangen om elkaar vast te pakken, te knuffelen of te strelen. Een verlangen naar het knuffelhormoon oxytocine. In deze periode ontstond de nieuwe voorstelling Oxytocin van Isabelle Beernaert (So you think you can dance). Isabelle heeft het unieke vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Haar choreografieën brengen tot leven wat elk mens doormaakt en op een bepaald moment voelt in het leven. Zo ook in Oxytocin: een gevoelige, indringende voorstelling die ons laat zien dat de wereld niet zo donker is als we vaak denken. Je moet het alleen willen zien. En voelen.

Speeldata en tickets
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 40,00
2e rang € 34,00
3e rang € 22,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Choreografie en regie: Isabelle Beernaert
  Dansers: IB The Company
  Producent: Dancers on Stage

  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.