‘Geweldig zingende Beaudil Elzenga’
de Volkskrant

Janis

Theaterproductiehuis Zeelandia
Duur: 1 uur 10 minuten zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Een meeslepend theaterconcert, gebaseerd op het levensverhaal van Beaudil Elzenga en geïnspireerd op het leven van haar grote idool: Janis Joplin. In Janis zien we Beaudil als een verdwaald Zeeuws meisje, dat afreist naar het beloofde land: de Randstad. Ze wil haar dromen najagen; zichzelf vinden, zingen en acteren. Beaudils eigen verhaal verweeft zich met haar fascinatie voor Janis Joplin; de legendarische zangeres die zich onderdompelde in blues, drugs, drank, seks en geweld en op 27-jarige leeftijd stierf aan een overdosis. Samen met twee muzikanten brengt Beaudil een indrukwekkende ode aan haar idool, in woord en muziek. Janis is een intieme en aangrijpende muzikale voorstelling over de zoektocht naar erkenning, het vluchten in verslavingen en het leven van bed naar bed.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 25,00
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Gerardjan Rijnders
  Muziek: Janis Joplin
  Spel en zang: Beaudil Elzenga
  Muzikanten: Rutger Martens, Stijn Hoes
  Producent: Theaterproductiehuis Zeelandia

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5