Javier Guzman

Apenkooien
Mary Dresselhuys zaal

De voorstelling Apenkooien op 5 mei is helaas geannuleerd. Op vrijdag 26 augustus zijn boekers hierover per mail geïnformeerd. 

Cabaretier Javier Guzman was altijd dol op apenkooien. Het was een feest om als kind door de gymzaal te klauteren, te klimmen en te spelen. Apenkooien kon nooit gaan vervelen en zou voor altijd een vreugdevol onderdeel van zijn leven blijven. Je zou kunnen denken dat Javiers spitsvormige humor; actueel en ‘vers van de straat’, zijn hedendaagse variant op het zo geliefde apenkooien is. Tsja, er is maar één manier om daarachter te komen. Komt dat zien!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2023
  vr 05 mei 20.30 uur
  v.a. € 19,50
 
Prijzen
1e rang € 29,50
2e rang € 26,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Creatives

  Producent: Fine Label

  Kaarten kaarten
  Restaurant Grand Café DeLaMar

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5