Je Anne

Gebaseerd op het dagboek van Anne Frank
Mary Dresselhuys zaal

Het tijdloze verhaal uit de dagboeken van Anne Frank keert terug in de theaters in een wel heel bijzondere versie. In Je Anne vormen liedjes en dagboekfragmenten een rode draad door de vertelling van de complete onderduikperiode in het Achterhuis. De moeilijke momenten, de spanning en onzekerheden, maar ook de onderlinge warmte en momentjes van hoop worden belicht. Anders dan in eerdere vertellingen, films en theaterstukken vertelt Je Anne het feitelijke verhaal van de onderduikers zonder dat dit gedramatiseerd, aangevuld of aangepast is. Het script van Enid Futterman werd hiervoor gecomplementeerd met integere en veelal aangrijpende liedjes van Michael Cohen. Deze combinatie geeft een intiem kijkje in de gevoelens, ontwikkelingen en (on)zekerheden van een jong meisje dat ondanks alles altijd optimistisch wist te blijven.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 34,50
3e rang € 19,50

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Cast & creatives

  Cast
  Chris Tates e.a.

  Creatives
  Tekst: Enid Futterman, Frank van Laecke
  Muziek: Michael Cohen
  Regie: Frank van Laecke
  Fotograaf: MVTP – AFF 1941 Basel
  Producent: Mark Vijn

   

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.