Je Anne Fotografie Annemieke van der Togt | DeLaMar 1
De jonge Silvana Rocha is de gedroomde Anne Frank

Trouw

Musical

Je, Anne

Gebaseerd op het dagboek van Anne Frank

Trouw

Het tijdloze verhaal uit de dagboeken van Anne Frank keert terug in de theaters in een wel heel bijzondere versie. In Je, Anne vormen liedjes en dagboekfragmenten een rode draad door de vertelling van de complete onderduikperiode in het Achterhuis. De moeilijke momenten, de spanning en onzekerheden, maar ook de onderlinge warmte en momentjes van hoop worden belicht. Anders dan in eerdere vertellingen, films en theaterstukken vertelt Je, Anne het feitelijke verhaal van de onderduikers zonder dat dit gedramatiseerd, aangevuld of aangepast is. Het script van Enid Futterman werd hiervoor gecomplementeerd met integere en veelal aangrijpende liedjes van Michael Cohen. Deze combinatie geeft een intiem kijkje in de gevoelens, ontwikkelingen en (on)zekerheden van een jong meisje dat ondanks alles altijd optimistisch wist te blijven.

Inleiding

Voorafgaand aan de voorstelling is er de mogelijkheid een inleiding bij te wonen. Hierbij vertelt de producent over de totstandkoming van deze productie en wordt er dieper ingegaan op de periode voor en na het onderduiken. De inleiding begint om 19.45 uur in de Dinerfoyer en is gratis toegankelijk op vertoon van een ticket voor de voorstelling. Daarnaast is er een kleine tentoonstelling in de foyer die je op eigen gelegenheid kunt bezoeken.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Wo 29 mei 20:30
v.a. € 19,50
Met inleiding
Koop tickets
Do 30 mei 20:30
v.a. € 19,50
Met inleiding
Koop tickets
Vr 31 mei 20:30
v.a. € 19,50
Met inleiding
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€ 39,50 € 34,50 € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst

Enid Futterman, Frank van Laecke

Muziek

Michael Cohen

Regie

Frank van Laecke

Fotograaf

MVTP – AFF 1941 Basel

Producent

Mark Vijn

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 35 min. zonder pauze

Ontmoet de cast

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.