Joël Broekaert

Proefles met Joël
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Culinair journalist en alleseter Joël Broekaert neemt je mee op reis langs de vijf basissmaken en ontelbare aroma’s die wij als mensen kunnen onderscheiden. Niet alleen aan de hand van woorden en beelden, maar vooral door samen te proeven. Iedere bezoeker krijgt namelijk een proefbox met ingrediënten, waar je onder leiding van Joël allerlei smaakexperimenten mee mag uitvoeren. Aan het einde van de avond ken je het verschil tussen smaak en aroma, weet je waarom je nooit meer op chocolade moet kauwen en waarom vet eten zo lekker is. Maar bovenal heb je verrassende nieuwe smaken geproefd en leuke experimenten gedaan. Proeven zal nooit meer hetzelfde zijn!

Over Joël Broekaert

Joël is restaurantrecensent voor NRC en culinair columnist voor Vrij Nederland. Ook maakt hij zijn eigen tv-programma De vijf smaken van Joël, waarin hij de wereld afreist om alles te leren over de vijf basissmaken die mensen kunnen proeven. Daarnaast is hij regelmatig te zien in actualiteitenprogramma’s zoals Pauw en DWDD.

Speeldata en kaarten
 • okt 2020
  vr 09 okt 19.00 uur
  v.a. € 19,50
 • vr 09 okt 21.00 uur
  Première
  v.a. € 19,50
  Laatste kaarten Nog 14 beschikbaar
 
Prijzen
1e rang € 26,50
2e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5