‘Anderhalf uur ijzersterk cabaret’
NRC Handelsblad
Cabaret

Johan Goossens

Vlam
Duur: 1 uur 30 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een persoonlijke, kwetsbare cabaretvoorstelling vol vieze verhalen en mooie liedjes. Over het vuur van de liefde, de passie en natuurlijk: seks. En waar het over seks gaat, gaat het ook over schaamte. Daarom hield Johan Goossens zijn eerste try-outs in Engeland, waar hij niemand kent. Daarna een paar voorzichtige avondjes in Amsterdam. Maar de reacties waren zo unaniem lovend, dat hij eigenlijk niet meer terug kan. En dat is misschien maar goed ook, vindt Johan. ‘Seks is een lastig onderwerp, waar eigenlijk niemand eerlijk over durft te praten. Dat ga ik wel proberen!’

Alle speeldata
Met meer dan 9 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 30,50
2e rang € 27,50
3e rang € 15,50

Inclusief drankje
Na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives
kaarten

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5