Jon van Eerd

Herrie in de keuken
Duur: 2 uur 5 minuten incl. pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

AFGELAST: Op instructie van de landelijke overheid om alle evenementen in verband met het coronavirus niet door te laten gaan, is deze voorstelling afgelast. Met boekers van deze voorstelling wordt contact opgenomen. Gezien de huidige omstandigheden kan dit langer duren dan dat je van ons gewend bent. Lees meer

Jon van Eerds alter ego Harrie Vermeulen is terug in het theater. In Herrie in de keuken is Harrie eigenaar van een noodlijdende snackbar, waar hij samen met zijn compagnon frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man probeert te brengen. Net als het ernaar uitziet dat ze hun laatste bal hebben gedraaid, komt de eigenaresse van een aangrenzende tattooshop met een oplossing: dankzij haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Dat klinkt natuurlijk niet helemaal als zuivere koffie. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dan ook het ergste. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking… In deze vette komedie spelen zes acteurs meer dan twintig rollen: de petten, snorren en pruiken vliegen dus door het theater!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 • mei 2020
  za 09 mei 20.30 uur
  v.a. € 24,00
 • zo 10 mei 14.30 uur
  Matinee
  v.a. € 24,00
 
Prijzen
1e rang € 40,00
2e rang € 37,00
3e rang € 24,00

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Tekst: Jon van Eerd
  Muziek: Mark Kuypers
  Regie: Caroline Frerichs
  Producent: Pretpakhuis BV

  Cast

  Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker, Liss Walravens e.a.

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5