Joost x Roedie (8+)

Uitgespeeld
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Pacman, Donkey Kong, Mario of Lara Croft: elke generatie kent zijn eigen gamehelden. Er is iets onweerstaanbaars aan hun grenzeloze avonturen op het scherm. De populaire YouTubers JoostSpeeltSpellen en Roedie delen deze avonturen elke dag op YouTube en zijn inmiddels zelf game-iconen geworden. Nu betreden deze jonge twintigers voor het eerst een onbekende wereld met hun theatervoorstelling Uitgespeeld. Ze geven kinderen en ouders een unieke inkijk in het leven van online gamers, van de hoogtepunten tot de worstelingen. Want wat als de vrienden uit elkaar dreigen te groeien door het succes van een uit de hand gelopen hobby? En, is er leven naast en na YouTube? Joost en Rudi brengen de digitale magie naar het podium en geven je een kijkje in het leven van een YouTuber áchter het computerscherm.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
1e rang € 30,00
2e rang € 27,50

Als je meer dan 4 kaarten voor deze voorstelling koopt, ontvang je 10% korting. 

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5