Jubileum 35 jaar AKF

Hommage aan Amsterdam
Wim Sonneveld zaal

Het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) bestaat 35 jaar, reden dus voor een feestje! Ieder jaar brengt het AKF een hommage aan een belangrijke artiest voor de Nederlandse kleinkunst. Zo zijn er eerder avonden georganiseerd rondom Simone Kleinsma, Herman van Veen, Hans Dorrestijn en Herman Finkers. In dit bijzondere jubileumjaar brengt het AKF echter geen hommage aan een persoon, maar aan de stad Amsterdam! Artiesten als Jenny Arean, Yentl en de Boer, Harry Slinger, Rayen Panday, n00b, Sabri Saad el Hamus, Dolly Bellefleur, Elke Vierveijzer, Gershwin Bonevatia, Luan Buelshkaj, Marcel Harteveld en het Amsterdams Andalusisch Orkest brengen een eerbetoon aan de stad die hen zo lief is. De feestelijke avond wordt gepresenteerd door Raoul Heertje.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 32,50
2e rang € 27,50
3e rang € 19,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5