Cabaret

Karin Bloemen

Souvenirs
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Een ouderwets gezellige Bloemen show, met bekende en onbekende liedjes, onvoorspelbare conferences, hilarische typetjes, prachtige jurken en dito decor. Mensen verzamelen in hun leven een hele hoop spullen en herinneringen. Op een gegeven moment raakt hun huis en hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Karin Bloemen voegt de daad bij het woord en gooit alle ballast de deur uit. Een heerlijk avondje theater, dat het publiek als dierbare souvenir mee naar huis neemt.

Verloting

Karin Bloemen gooit niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk haar ballast de deur uit. Elke avond verloot ze namelijk een aantal persoonlijke items aan haar publiek, waaronder een jurk, schoenen en een tent!

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 35,50
3e rang € 25,50

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,80 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,50.

Creatives

Producent: DG Theaterproducties i.s.m. La Bloemen Producties

Kaarten kaarten
Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Houd jij ook van theater?

In onze nieuwsbrief vind je onder andere de nieuwste voorstellingen, exclusieve voorproefjes en leuke extraatjes. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5