‘Een waar feest voor oog en oor’
AD
Afgelopen
Cabaret

Karin Bloemen

Souvenirs
Duur: 1 uur 45 minuten
Zaal: Mary Dresselhuys zaal

Deze voorstelling stond op 12 en 13 juni in DeLaMar Theater en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen

Een ouderwets gezellige Bloemen show, met bekende en onbekende liedjes, onvoorspelbare conferences, hilarische typetjes, prachtige jurken en dito decor. Mensen verzamelen in hun leven een hele hoop spullen en herinneringen. Op een gegeven moment raakt hun huis en hoofd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Karin Bloemen voegt de daad bij het woord en gooit alle ballast de deur uit. Een heerlijk avondje theater, dat het publiek als dierbare souvenir mee naar huis neemt.

Speeldata en kaarten
Deze voorstelling is afgelopen.
Prijzen
1e rang € 40,50
2e rang € 36,50
3e rang € 25,60

Inclusief drankje
Tijdens de pauze of na afloop van deze voorstelling krijg je een drankje naar keuze in één van onze foyers.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Creatives

Producent: DG Theaterproducties i.s.m. La Bloemen Producties

Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Café-diner-2.jpg.jpg

Eten en drinken met een vleugje theater

Maak je theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch of diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze vlotte medewerkers zorgen ervoor dat je weer op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Hiernaast kun je in DeLaMar Theater natuurlijk ook terecht voor een pauzearrangement of een gezellige naborrel.

Inschrijven nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
Onze bezoekers beoordelen ons met een
4.5/5