Kasper van Kooten

Van Kooten en de beat
Mary Dresselhuys zaal

Net als in zijn gelijknamige boek vertelt Kasper van Kooten in Van Kooten en de beat openhartig over liefde, familie en zijn onverzadigbare behoefte aan muziek. In heerlijke tempowisselingen neemt hij je mee op de avontuurlijke reizen die hij en zijn verschillende bands samen maakten. Kasper is de drummer die zichzelf naar Ahoy droomt. Maar als het hoogste podium eenmaal is bereikt, blijkt zijn droom niet te kloppen. En wanneer Kasper plotseling gedwongen wordt om met optreden te stoppen, dringt er zich een meedogenloze levensvraag aan hem op: wat was ik al die jaren aan het doen? Van Kooten en de beat is een ontroerend en vermakelijk zelfportret en geweldige muziekgeschiedenis in één. Omlijst door een van Kaspers muzikale hartsvrienden en aangevuld door uniek foto-, video- en audiomateriaal.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 28,50
2e rang € 24,50
3e rang € 17,50

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over Kasper van Kooten:

  Kasper van Kooten (1971) acteerde in vele films en series (All Stars, Ventoux, Oogappels e.a.). Daarnaast stond hij in het theater met tien avondvullende programma’s, waarvan er drie genomineerd werden voor de VSCD Cabaretprijzen. Als drummer en zanger maakte Kasper diverse albums en speelde hij met onder anderen Bertolf, Candy Dulfer en Acda en De Munnik. Voor zijn muziek ontving hij in 2004 de Zilveren Harp uit handen van Henny Vrienten.

  Creatives
  Kaarten kaarten

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5