Keti Koti Galaconcert

Jörgen Raymann, Ronald Snijders, Jazz Orchestra of the Concertgebouw e.a.
Duur: 1 uur 30 min. zonder pauze
Mary Dresselhuys zaal

Op 1 juli is het Keti Koti: een bijzondere dag waarop we de afschaffing van de slavernij herdenken en vieren. Het Keti Koti Galaconcert is daar in de avond dé feestelijke afsluiting van. Met een all-star line-up en heel veel muziek blikken we terug naar het gezamenlijke koloniale verleden, maar kijken we aan de hand van soul, jazz, kaseko en kawina ook naar de toekomst. Zo is er muziek van artiesten als Ronald Snijders, Pink Oculus, Humphrey Campbell, Jeannine La Rose, Ed Rust en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. De presentatie van deze muzikale avond is in handen van Jörgen Raymann.

Jazz & Vrijheid festival

Tijdens het Jazz & Vrijheid festival herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij, en zetten we de rijke muziekculturen van Curaçao en Suriname in de spotlight. Naast het Keti Koti Galaconcert kun je tijdens dit festival ook genieten van het concert Stobá di Kòrsou.

Speeldata en tickets
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier
Rolstoelplaats boeken? Neem contact op
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar. Voorwaarden publieksreacties
Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties
  Over het Jazz & Vrijheid festival

  Jazz is onlosmakelijk verbonden met vrijheid. Vrijheid van expressie, om te innoveren én om te improviseren. Maar jazz is ook verbonden aan bevrijding van onderdrukking. Er is geen andere muzieksoort die zo belangrijk is geweest voor de emancipatie van Afro-Amerikanen als jazz. Met het Jazz & Vrijheid festival zoomen we daarom in op muziek als onderdeel van een constant voortdurende strijd om vrijheid en gelijkheid. Tijdens deze eerste editie van het Jazz & Vrijheid festival in DeLaMar krijgt muziek de vrije ruimte. Ook herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij. We zetten de diverse, rijke muziekculturen van Curaçao en Suriname in de spotlight. Deze eerste editie van het Jazz & Vrijheid Festival is een samenwerking tussen NiNsee, DeLaMar & het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

  Creatives

  Producent: NiNsee, DeLaMar en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

  Kaarten tickets
  Spieghel Foyer DeLaMar Theater3

  Borrel­arrangemen­ten

  Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5
  accepteer marketingcookies
  om de video te kunnen bekijken.