Kevin

Animal stories LIVE
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling helaas geannuleerd. Boekers krijgen zo snel mogelijk bericht via de mail. Bekijk onze update-pagina voor de laatste informatie.

Melkweg Amsterdam presenteert Kevin met Animal stories LIVE in DeLaMar Theater! ‘Slowflowanimal’ Kevin heeft zijn alias te danken aan zijn laidback tempo in het overbrengen van teksten. Met zijn unieke stijl wist hij al snel de aandacht te trekken en hoorde hij bij de eerste rappers die zich aansloten bij ‘Rotterdam Airlines’; één van de grootste hiphoplabels van Nederland. Vorig jaar lanceerde Kevin zijn eigen platenlabel genaamd ‘Animal Stories’ onder ‘Noah´s Ark’. De eerste single op het label, Kilometers (Panna Knock Out Anthem) ft. Lijpe, behaalde in mum van tijd de gouden status. In 2020 gaat Kevin ‘gewoon’ verder met het droppen van keiharde tracks. Met Gordelweg scoort Kevin wederom een nummer 1 single en de track behaalde in korte tijd ook de gouden status. Daarnaast is Kevins laatste album Animal stories, dat begin september uitkwam met de tracks Langzaam en Als ik je niet zie nu al een classic!

De verkoop verloopt via de website van Melkweg.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 28,75

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Producent: Melkweg

  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5