‘Een voorstelling om je (gekneusde) vingers bij af te likken’
de Volkskrant

Knock-out

Een turboslapstickvoorstelling
Duur: 1 uur 20 minuten zonder pauze
Wim Sonneveld zaal
English description

Acrobatische trucs, komische scènes en visuele effecten buitelen over elkaar heen in deze spectaculaire ode aan de actiefilm. In Knock-out zien we hoe de gokverslaafde Larry en zijn ontevreden vrouw Buffy worden gekidnapt. Larry’s steenrijke vader moet het losgeld brengen, maar onderweg naar de gijzelaars verschijnen er allerlei ongenode gasten. Er barst een spectaculair gevecht los waarin alle fysieke grenzen worden opgerekt: mensen hangen in de lucht, worden tegen muren geplet, uit elkaar getrokken en vechten daarna in volle vaart weer door. En dan is er ook nog een geheimzinnige cowboy met een gitaar, die alles aan elkaar zingt. Een echte rollercoaster van een voorstelling dus, gemaakt door Jakop Ahlbom Company (bekend van internationale successen als Horror en Lebensraum) en ISH Dance Collective. 

Language no problem

Coronatoegangsbewijs

Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we je om je ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kun je digitaal (via de Coronacheck-app op je telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

We willen dat je met een gerust gevoel kaarten kan boeken voor voorstellingen in ons theater. Daarom hanteren we een soepel restitutiebeleid zolang er coronamaatregelen gelden; dit betekent dat je tot aan de voorstelling je volledige aankoopbedrag kan terugvragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 37,00
3e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Kijk voor CJP Cultuurkaart bij Krijg ik korting met CJP?

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Geschikt voor kinderen/jongeren?

  De gevechten in deze voorstelling bestaan puur uit van tevoren gecoördineerde stunts. Mede dankzij deze acrobatische scènes lijkt Knock-out ons bij uitstek geschikt voor jongeren en oudere kinderen, maar wij laten dit vanzelfsprekend helemaal aan de inschatting van de ouders over. Meer informatie over ons leeftijdsadvies.

   

  Creatives

  Regie: Jakop Ahlbom
  Choreografie: Marco Gerris
  Muziek: Leonard Lucieer
  Scènefoto’s: Bart Grietens 
                         Janko Duinker
  Producent: Jakop Ahlbom Company i.s.m. ISH Dance Collective en DeLaMar Theater

  Verplaatst naar Wim Sonneveld zaal

  Deze voorstelling zou in oktober 2022 plaatsvinden in onze Mary Dresselhuys zaal, maar is wegens productionele omstandigheden verplaatst naar de Wim Sonneveld zaal. Wij hebben boekers op 9 november 2021 via mail hierover geïnformeerd en nieuwe tickets toegestuurd. In de Wim Sonneveld zaal zal de voorstelling aanvangen om 14.00 uur bij een matineevoorstelling en 20.00 uur bij een avondvoorstelling.  

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten, drinken en arrange­menten

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in het Grand Café of één van onze foyers.

  Ik Kijk Uit Naar Campagne3

  Naar welke voorstelling kijk jij uit?

  We hebben een quiz opgezet, waarin cabaretier Howard Komproe uitzoekt welke voorstelling het beste bij jou past. Aan het einde van de quiz kun je kaarten voor deze voorstelling boeken en mag je op de foto met de bijbehorende poster. Zo kun jij aan al je vrienden en familieleden laten weten waar jij naar uitkijkt!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5