Exclusief

Knock-out

Een turboslapstickvoorstelling
Duur: 1 uur 30 minuten zonder pauze
Zaal: Mary Dresselhuys zaal DeLaMar Theater
English description

Acrobatische trucs, komische scènes en visuele effecten buitelen over elkaar heen in deze spectaculaire ode aan de actiefilm. In Knock-out zien we hoe de gokverslaafde Larry en zijn ontevreden vrouw Buffy worden gekidnapt. Larry’s steenrijke vader moet het losgeld brengen, maar onderweg naar de gijzelaars verschijnen er allerlei ongenode gasten. Er barst een spectaculair gevecht los waarin alle fysieke grenzen worden opgerekt: mensen hangen in de lucht, worden tegen muren geplet, uit elkaar getrokken en vechten daarna in volle vaart weer door. En dan is er ook nog een geheimzinnige cowboy met een gitaar, die alles aan elkaar zingt. Een echte rollercoaster van een voorstelling dus, gemaakt door Jakop Ahlbom Company (bekend van internationale successen als Horror en Lebensraum) en ISH Dance Collective. Exclusief in DeLaMar Theater!

Language no problem

Veilig naar het theater

Vanzelfsprekend volgen we rondom de voorstelling Knock-out de meest actuele veiligheidsmaatregelen op, zodat jij zorgeloos naar het theater kan. Hiernaast hanteren we een soepel restitutiebeleid, wat betekent dat je - zolang er coronamaatregelen gelden - tot aan de voorstelling je geld terug kan vragen.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
1e rang € 39,50
2e rang € 37,00
3e rang € 25,00

De getoonde kaartprijzen zijn inclusief een drankje naar keuze.

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Kijk voor CJP Cultuurkaart bij Krijg ik korting met CJP?

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Geschikt voor kinderen/jongeren?

  De gevechten in deze voorstelling bestaan puur uit van tevoren gecoördineerde stunts. Mede dankzij deze acrobatische scènes lijkt Knock-out ons bij uitstek geschikt voor jongeren en oudere kinderen, maar wij laten dit vanzelfsprekend helemaal aan de inschatting van de ouders over. Meer informatie over ons leeftijdsadvies.

  Creatives

  Regie: Jakop Ahlbom
  Choreografie: Marco Gerris
  Muziek: Leonard Lucieer
  Producent: Jakop Ahlbom Company i.s.m. ISH Dance Collective en DeLaMar Theater

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in ons Grand Café

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de meest actuele veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5