Kor Hoebe Kordaat DeLaMar
Extra show!
Cabaret

Kor Hoebe

Kordaat

Ontmoet comedian Kor Hoebe! Kor ziet eruit als een Duitser, vooral als Boris Becker, maar is toch echt half Nederlands en half Pools. En natuurlijk een enorm podiumbeest. Kor werkt zijn leven lang al in jeugdgevangenissen, dus zit hij vol bijzondere verhalen. Na een heleboel stand-up comedyshows in uitverkochte comedyclubs door heel Nederland, komt hij nu met zijn eerste avondvullende theatershow. Kordaat barst uit elkaar van meeslepend cabaret, pittige grappen en een heleboel hilarische interactie met het publiek. Bereid je voor op een heerlijk avondje lachen om en met deze veelzijdige comedian!

Speeldata en tickets

Oktober 2024

Wo 9 okt 20:00
v.a. € 19,50
Laatste tickets
Do 10 okt 20:00
v.a. € 19,50
Extra show!
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€27,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Fine Label

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.