Eric Vloeimans

Levanter

Eric Vloeimans, Kinan Azmeh en Jeroen van Vliet

Een ontmoeting tussen drie magische musici: “Fluister” trompettist Eric Vloeimans, de gevierde Syrische klarinettist Kinan Azmeh en de lyrische pianist Jeroen van Vliet. Deze drie topartiesten nemen je mee op een reis over de grenzen van jazz, klassiek en “wereld” muziek. Eric Vloeimans is de bekendste trompettist van Nederland. Hij werkt al meer dan twee decennia met Jeroen van Vliet. In 2011 ontmoette hij Kinan Azmeh, waarna ze regelmatig samen optreden. Kinan gebruikt muziek om culturele grenzen te overbruggen. De New York Times roemt zijn virtuositeit, anderen zijn “incredibly rich sound”. Levanter belooft dan ook een muzikaal grensoverschrijdend avontuur te worden.

Producent

Muzikanten

Eric Vloeimans, Kinan Azmeh en Jeroen van Vliet

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Alle groepsarrangementen in het DeLaMar Theater worden verzorgd door Bookx. Klik hier om een reservering te maken voor een onvergetelijke avond uit voor u en uw gasten.