Lies Visschedijk en Aaf Brandt Corstius DeLaMar
Specials

Lies Visschedijk & Aaf Brandt Corstius

Een avond gezelligheid

Ze zijn vriendinnen voor het leven, maar stonden nog nooit met elkaar op een podium. Gelukkig komt daar deze winter verandering in. Lies en Aaf helpen je namelijk de donkere dagen door met een hartverwarmende theatervoorstelling. Een avond vol verhalen, bespiegelingen, natuurlijk een quiz, muziek en misschien zelfs wel wat zang en dans. Blijf niet binnen zitten kniezen; sleep jezelf naar het theater en dompel je onder in een avond met Lies en Aaf. Een avond gezelligheid.

Speeldata en tickets

November 2023

Zo 26 nov 14:30
v.a. € 19,50
Matinee
Uitverkocht

Rolstoelplaats boeken? Neem contact op 
Met meer dan 16 personen? Reserveer hier

Zo 26 nov 14:30
Uitverkocht
1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €26,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Regie

Kiki Jaski

Producent

Miscellaneous Experts

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Aïcha Gill

Aïcha Gill

In Café DeLaMar kun je voor én na de theatervoorstellingen terecht voor drankjes en borrelhappen. Op woensdag 22 en op zondag 26 november verzorgt Aïcha Gill de live muziek na afloop van de voorstelling. Aïcha verzorgt een soulvol optreden met de lekkerste R&B en Neo-soul. 

Meer informatie
Theater DeLaMar Amsterdam Borrelarrangementen

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.