Lokroep de musical

Stichting Nanoek
Duur: 2 uur 25 minuten incl. pauze
DeLaMar West (Amsterdam West)

Ben je klaar voor een enkele reis naar het genadeloze gebied tussen verleiding en bedreiging? Lokroep de musical is een raamvertelling over de vele #metoo-gebeurtenissen die op dit moment spelen. Zo neemt de voorstelling je mee naar een steriele operatiekamer, een coffeecorner die druipt van het activisme en naar de studio van de meest bekeken talkshow van Nederland. En net zoals in de realiteit is het niet altijd duidelijk wie welke rol speelt… Bereid je voor op een musical die je met volle kracht in het hoofd en hart raakt. Gecomponeerd, geschreven en gespeeld door een creatief collectief van explosief nieuw talent.

Speeldata en kaarten
Met meer dan 12 personen? Klik hier
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Per boeking worden er €3,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar West
  Creatives

  Regie: Anouk Beugels
  Makers: Job Greuter, Lisse Knaapen, Marijn Bellaard, Saskia Mees, Tjyying Liu, Charlotte Dommershausen, Okke Westdorp, Shanice Redan
  Producent: Stichting Nanoek

  Kaarten kaarten
  Cafe DeLaMar West Logo 3

  Eten en drinken in DeLaMar West

  DeLaMar West heeft een eigen café, waar je heerlijk kunt borrelen. Het café is vanaf een uur voor aanvang van de voorstellingen geopend voor drankjes, na de voorstelling kun je er terecht voor zowel drankjes als borrelhapjes. Overigens kun je je bestelling voor in de pauze of voor na de voorstelling ook al voor aanvang doorgeven, dan hoef je niet in de rij te staan en zetten onze medewerkers alles voor je klaar!

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5