Lone van Roosendaal en Annick Boer

Pinksterdag in concert
Duur: 1 uur zonder pauze
Zaal: Wim Sonneveld zaal

Lone van Roosendaal en Annick Boer slaan de handen ineen voor een intiem concert met de mooiste Nederlandse kleinkunstliedjes ooit gemaakt! In deze rare tijd van ‘social distancing’ hopen ze aan de hand van deze prachtige liedjes ons allemaal toch wat dichter bij elkaar te brengen. Zowel Lone als Annick schitterde eerder in musicals als The bridges of Madison County en Into the Woods, daarnaast is Lone bekend van tv-series als Voetbalvrouwen en GTST en Annick van programma’s als Kanniewaarzijn en De TV kantine. Maar tijdens Pinksterdag in concert gaan ze zingen, omlijst door sfeervolle live muziek. Een heerlijke muzikale avond met Lone en Annick, ofwel Lonick (Lone vindt de naam Lonick vreselijk maar Annick vindt het top en heeft de domeinnaam al vastgelegd).

Klein publiek, groot gebaar

Deze voorstelling is onderdeel van het DeLaMar Theater-programma Klein publiek, groot gebaar; bestaande uit voorstellingen speciaal voor een klein publiek (in dit geval 30 dan wel 100 mensen) waarvan de opbrengst volledig naar de theatermakers gaat.

Speeldata en kaarten
 
Prijzen
Alle rangen € 25,00

Inclusief drankje
Bovenstaande prijs is inclusief een drankje naar keuze.

Boekingskosten
De getoonde kaartprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er per boeking €1,85 transactiekosten berekend. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €3,60.

Publieksreacties
op basis van reacties
Dit vinden onze bezoekers van DeLaMar Theater
  Creatives

  Pianist: Jean Louis van Dam
  Producent: Lone van Roosendaal en Annick Boer

  Kaarten kaarten
  Restaurant-Amsterdam-DeLaMar-Theater-Grand-Cafe-keuken3-LR.jpg

  Eten en drinken in theatersfeer

  Maak je theaterbezoek compleet met een uitgebreide brunch of een heerlijk diner in ons sfeervolle Grand Café. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit, waardoor je onbezorgd kunt genieten. Vanzelfsprekend hanteren wij ook in ons Grand Café de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid, zonder dat het ten koste gaat van de sfeervolle ambiance. 

  Inschrijven nieuwsbrief

  Dankzij onze nieuwsbrief ben jij twee keer per maand als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, exclusieve video’s en mooie kortingsacties. Schrijf je snel in!
  Onze bezoekers beoordelen ons met een
  /5